ZEV-R… típus

ZEV-R… típus

ZEV-R… típus

Cikkszám:

ZT842878

Nulla diffúz kibocsátás

A benne rejlő kialakítás kiküszöböli a diffúz kibocsátásokat, a szivárgást vagy a nem szándékos veszteségeket a szelep élettartama során. A belső működtető szerkezet szükségtelenné teszi a dinamikus tömszelencék tömítését, így kiküszöbölhető a gyakoribb szelepkonstrukciók fő szivárgási útvonala. A „kopás és elhasználódás”, amely a légkörbe történő kibocsátás növekedését eredményezi nincs.

Nulla külső szivárgás a szelep teljes élettartama alatt. Csak statikus légköri tömítések vannak jelen, és a technológiai folyadék nem érintkezik közvetlenül ezekkel a statikus tömítésekkel. Tengelytömítések és ház-csatlakozások nélkül az életciklus során nincs nem szándékos szivárgás .


Axiális áramlás

Csökkentett számú szivárgási utak az egyrészes házöntvénynek köszönhetően, test/fedél tömítés nélkül. Az alacsony súly és a kompakt kialakítás már az öntési folyamat során csökkenti a környezeti lábnyomot. Az áramvonalas áramlási út a teljes nyílású kiterjesztett testen keresztül megakadályozza az eróziót és a vibrációt, és kisebb szelepméreteket tesz lehetővé a benne rejlő nagy kapacitás következtében. Az axiális áramlási koncepció csökkenti a folyamatleállást és a karbantartási költségeket.


Pontos vezérlés

A rendkívül pontos vezérlés és a holtidő nélküli reakció ideálissá teszi ezt a szelepet szinte minden alkalmazáshoz. A szervo aktuátor rendkívül hatékony és pontos technológiája megfelelő pontosságú pozicionálást tesz lehetővé. A szelep holtideje rendkívül kicsi a Tau p folyamatidőállandóhoz képest .


Legalacsonyabb energiafogyasztás

Rendkívül alacsony energiafogyasztás érhető el az elektromos működtető szerkezet integrálásával a teljesen nyomáskiegyenlített axiális áramlási szelepbe. A legfeljebb 24 hüvelykes szelepek 48 V egyenfeszültségről táplálhatók, és kevesebb mint 400 wattot igényelnek (menetközben). A minimális energiaigény mozgás közben és a csaknem nulla teljesítmény álló helyzetben azt jelenti, hogy a szelep az optimális választás távoli helyeken, például napenergiával működő telephelyeken, vagy olyan helyeken, amelyek szünetmentes áramforrásra (UPS) vagy szünetmentesre támaszkodnak a rendelkezésre állás biztosítása érdekében.
A Mokveld Zero emisszió szabályozó szelep lehetővé teszi a nemzetközi előírásoknak, a Scope 1 GHG protokollnak való megfelelést és a nettó nullát igénylő vállalati ambíciók elérését.

A szervotechnológia és a benne rejlő szelepkialakítás elég alacsony indítóáramot és áramfelvételt tesz lehetővé mozgás közben ahhoz, hogy a meglévő tartalék berendezéshez csatlakozzon. A Mokveld a teljes csomagot a tartalék akkumulátorral együtt szállítja.


Működési költségek csökkentése (OPEX)

Bármely más szelephez képest a szivárgásészlelés és -javítás (LDAR) erőfeszítései jelentősen csökkennek. A mérendő szivárgási utak száma a végcsatlakozásokig csökken.
A karbantartásmentes koncepció lehetővé teszi a szelep hegesztését a vezetékben, és akár földbe épített alkalmazásokban is alkalmazható.


Diagnosztika elérhető

Az OPEX további csökkentése érdekében az elektromos szervomotor folyamatos diagnosztikai adatokat szolgáltat. Ezek az adatok felhasználhatók a vezérlőszelep állapotának értékelésére és csak prediktív karbantartás elvégzésére.