Axiális fojtó szelep - Mokveld

Axiális fojtó szelep - Mokveld

Axiális fojtó szelep - Mokveld

kategória:

Axiálszelepek

Cikkszám:

AXCHOMOK

Rövid leírás:

A hagyományos kivitelű, nagy méretű axiális fojtószelepekkel ellentétben, ez a Mokveld gyártmány jóval csekélyebb zajszinttel és össztömeggel jellemezhetők.

Előbbit, a wolfrám karbid bevonattal ellátott fém trim alkatrészek biztosítják.


Tipikus alkalmazások:


Olaj- és gáztermelés

Nyers- és nedves gáz kezelő rendszerek

Joule Thomson Szelep

Fő műszaki jellemzők:


Axiális áramkép- A szerelvény teljes áteresztési keresztmetszetén, a konstrukció követi az áramképet, így nem alakul ki turbulencia, káros vibráció és eróziós hatás. 


Egységes "TVM" (-Total Velocity Management) - minden területen és üzemállapotban,  nagy pontossággal szabályozza az áramlási sebességet, biztosítva az eróziós hatás minimalizálását, a ház, illetve a trim-alkatrészeknél.


Pontos vezérlés:  Pontos, finom szabályozás, a nyomás-kiegyenlített belső részek miatt, viszonylag kis méretű rugós hajtások nagy méretű szelepekhez.


Magas "tompító hatás": A nagy áteresztés és pontos vezérlés teszi alkalmassá a szelepet, rendszer beüzemelés, vagy technológiai egység kiiktatás miatt hirtelen megváltozott üzemállapothoz alkalmazkodásra


Kompakt kivitel: Az egyrészes ház, lehetővé teszi adott méret mellett a kb. 20-70 %-os súlycsökkenést, más gyártók szelepeivel összevetve, illetve a kis méretű hajtások lehetővé teszik a telepítési szakasz egyszerűsödését.