Axiális sarok fojtó szelep - Mokveld

Axiális sarok fojtó szelep - Mokveld

Axiális sarok fojtó szelep - Mokveld

kategória:

Axiálszelepek

Cikkszám:

AXCHO90MOK

Rövid leírás:

Vevő specifikált belső trim részek és hajtás - méretezés,  a fojtó üzemhez igazítva.

Számos közegre mint: folyadékok, gáz- és többfázisú közegek, - lineáris és egyen százalékos szelep karakterisztikával.

RCU - nagy perforációjú kalitka, a sok-, nagy méretű lebegő szennyezést tartalmazó tisztító technológiáknál és RDS- nagy kapacitású kalitkák, a minimális nyomásveszteségért.

Alkalmazott meghajtók: pneumatikus/ hidraulikus/ mérezett vezérlő rendszer/ kis energia felhasználású elektromos- és elektrohidraulikus meghajtók.

 


Tipikus alkalmazások:


Olaj- és gáztermelés

Nyers- és nedves gáz kezelő rendszerek

Joule Thomson Szelep

Fő műszaki jellemzők:


Egységes "TVM" (-Total Velocity Management) - minden területen és üzemállapotban,  nagy pontossággal szabályozza az áramlási sebességet, biztosítva az eróziós hatás minimalizálását, a ház, illetve a trim-alkatrészeknél.


Maximalizált hatásfok: A szerelvényen belüli áteresztőképesség, a maximális hatékonyságú üzemidőt biztosítja.


Pontos vezérlés: A belső nyomás kiegyenlítés - és a kis súrlódású ajakos tömítések lehetővé teszik kis méretű hajtás kiválasztását és a pontos vezérlést.  


Magas "tompító hatás": A nagy áteresztés és pontos vezérlés teszi alkalmassá a szelepet, rendszer beüzemelés, vagy technológiai egység kiiktatás miatt hirtelen megváltozott üzemállapothoz alkalmazkodásra


FloSafe "bean" - a biztonsági lefúvató, túlterhelés-elleni védelem fokozására alkalmas, opciós lehetőség/ eszköz.


Biztonsági fedél:  A Mokveld csavarozott fedél kialakítása olyan, hogy meggátolja a hasonló kialakítású fojtószelepek szerelésénél is ismert, túlnyomás miatti kockázatot.


Egyszerű karbantartás A szelep típus kis számú- és könnyű alkatrésszel rendelkezik. A sarok kialakítás következtében, a szelep karbantartható, a meghajtó és egyéb műszerezés eltávolítása nélkül.